joi, 11 august 2016

S-a deschis sezonul de cumparaturi rechizite, hainute si alte articole pentru copii

Pentru parintii copiilor mici, luna septembrie inseamna un nou sezon de cumparaturi. Indiferent ca vorbim de hainute pentru scoala sau pentru anotimpul ce tocmai a inceput, ca vorbim de rechizite sau jucarii in genere, luna septembrie este fara indoiala, luna cumparaturilor pentru cei mici.

Cunoasteti scenariul: parinti stresati cautand noi ghiozdane, carti, pixuri, stilouri, gume de sters(radiere), hainute, trolere. Copii plictisiti de abia asteptand sa se termine chinul cumparaturilor sa ajunga acasa pentru a se juca ori din contra, dorind sa mai stea la cumparaturi inca mult timp deoarece acasa ii asteapta multe teme neterminate. Necontenitul calcul al finantelor disponibile, cautarea locurilor de parcare in centre comerciale super-aglomerate, liste interminabila cu cele necesare etc.

Pentru a micsora acest calvar, am hotarat ca anul acesta sa ne facem cumparaturile necesare, online.

Din acest puncte de vedere, magazinul noriel a fost exact ceea ce doream: aveau tot ce cautam, la preturi mai mult decat decente, oferte pentru toate bugetele, am mai comandat de la ei astfel incat nu imi pun problema livrarii ori a disponibilitatilor stocului si mai mult decat atat, aveau si oferte la majoritatea produselor.

Am cumparat de la ei, cam tot ce aveam nevoie in materie de rechizite, penare, articole de papetarie, ghiozdane, termos, lunch box, troler copii, carti copii, genti scoala. Si bineinteles ceva jucarii, de genul papusi, masinute si colectii de lego. Asta asa, ca bonus :))

Acestea sunt cateva dintre produsele ce tocmai ne-au fost livrate, dupa calculele noastre, am economisit cel putin un sfert din suma, in jur de 700 de lei:






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu