marți, 4 iulie 2017

La masa cu bebe. Cum alegi scaunul de masa pentru bebelusi


Atunci cand bebe incepe diversificarea alimentatiei, in jurul mesei trebuie sa isi faca loc o noua achizitie: un scaun de masa pentru bebe. Special creat pentru cei mici, un scaun de masa pentru bebe il ajuta pe cel mic sa fie hranit in conditii de siguranta si de confort.

Dar cum alegi un scaun de masa pentru bebe? La ce trebuie sa fii atent atunci cand esti in cautarea unui scaun de masa pentru bebe perfect, mai ales cand pe piata sunt atat de multe variante?
Cand alegi un scaun de masa pentru bebe, nu aspectul trebuie sa primeze. In niciun caz. El trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii esentiale:
  • Sa fie sigur si functionabil: sunt cele mai importante caracteristici ale unui scaun de masa pentru bebe. Parintii trebuie sa verifice ca el este trainic, robust si usor de curatat (asta pentru ca bebe va transforma orice masa intr-un moment de arta). Stabilitatea unui scaun de masa pentru bebe trebuie sa fie verificata de catre parinti. Bebe se va misca foarte mult in timp ce va sta in el si trebuie evitat un accident nedorit.
  • Centurile de siguranta ale unui scaun de masa pentru bebelusi sunt foarte importante si ele. Datorita lor, bebe nu poate iesi din scaun. Tocmai de aceea ele trebuie sa fie rigide, cu prindere in 3 sau 5 puncte.
  • Tavitele atasate de un scaun de masa pentru bebe trebuie sa fie si ele verificate de catre parinti.
    O tava foarte buna trebuie sa fie neteda, cu colturile rotunjite, din materiale dure, ca sa nu se deterioreze usor, sparge sau fisura. Tavita trebuie sa fie sigura si pentru castronase, adica sa fie usor adancite. Altfel, vor ajunge foarte usor pe jos.
  • Daca va place un scaun de masa pentru bebe cu roti, fiti atenti ca ele sa aiba si piedica. Rotile sunt practice si utile, dar daca nu sunt si sigure, risca sa il puna in pericol pe cel mic.
Dupa ce ai gasit un scaun de masa pentru bebelusi, sunt si alte lucruri pe care sa le iei in considerare: cel mic nu trebuie sa fie lasat nesupravegheat niciodata. Un scaun de masa pentru bebe nu este un moment de pauza pentru parinti, ba chiar din contra. Mai mult decat atat, un astfel de articol pentru bebelusi nu trebuie sa fie folosit pe o suprafata alunecoasa sau in panta.
La Noriel sigur vei descoperi un scaun de masa pentru bebe perfect, asa cum iti doresti tu sa fie. In plus, o multime de alte articole pentru bebelusi te asteapta la preturi accesibile si interesante. Iar la comenzi de minimum 150 de lei, transportul este gratuit oriunde in tara.